sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Vaalityötä

Olen siis lähtenyt vihreiden eduskuntavaaliehdokkaaksi. Tavoitteena on saada Etelä-Savosta ainakin yksi ehdokas läpi. Meillä on erittäin hyvä ehdokaslista, monipuolinen ja asiantunteva. Itse pidän heitä kaikkia myös henkilökohtaisella tasolla suuressa arvossa. He toimivat omissa ympyröissään joka tapauksessa vilpittömästi vihreitten arvojen hyväksi , pääsivätpä he eduskuntaan tai eivät.

Heli on tehnyt eduskunnassa hyvää työtä ja on ollut hyvä ja näkyvä edustajamme. Itse lähdin mukaan, koska omat teemani ovat kaikessa toiminnassani mukana muutenkin ja pidän niitä tärkeinä kaikille suomalaisille.

Niitä ovat mm.

-julkinen terveydenhuolto, jota tällä hetkellä uhkaa rapautuminen byrokratian, rahapulan, ulkoistamisien sekä kansainvälisten ketjujen kilpailulle avautuminen

-vanhustenhuollon järjestäminen, jossa samat uhkakuvat, uusia ideoita tarvitaan

-elinympäristön saastuminen, erityisesti Etelä-Savossa huolta aiheuttaa nykyinen osin epäonnistunut energiapolitiikka. Erityisesti turpeen erityisedut on saatava pois

-maaseudun palvelut on turvattava, palvelujen keskittäminen ei ole eduksi ihmisille, taloudelle eikä ympäristölleTietysti paljon muuta.


Myräkkä-tapahtuma
Eilen olimme Kangasniemellä Heli Järvisen ja ex-kangasniemeläisen Mirja Kosken kanssa keskustelemassa ihmisten kanssa kannoistamme ja jakamassa luomuporkkanoita sekä esitteitä.Siitä se lähtee. Olen luottavainen, että saamme edustajan parlamenttiin, koska meillä on hyvä ohjelma ja hyvät, ennen kaikkea luotettavat ja energiset ehdokkaat.